Vitsippor och grönska!

Vilken härlig helg och vecka vi har haft! Underbart väder, varmt och allt blir bara grönare och somrigare! Våren är verkligen här, på riktigt nu! Det värsta är att det alltid går så fort. Våren blir så snabbt till sommar att man nästan missar den.. Men jag bara älskar att vintern är över!

Påskhelgen var jättebra. Fick mycket saker gjorda + att vi på påskafton var på brorsans 25-årsfest i Jönköping och träffade släkt och annat trevligt folk! På söndagkvällen bjöd vi hit några vänner och käkade grillat. Mycket lyckad helg.  

I måndags var vi på agilitykursen för andra gången. Gick lika bra som förra, är riktigt stolt över min Kitah! Gick igenom resten av hindrena så nästa gång hoppas jag vi får prova på lite kombinationer eller nåt! =)

Söndagarna har ändrats till onsdagar med Johanna & Håkan så igår var vi över på grillat, Arga snickaren och Greys. Nästa vecka är det vår tur.

I veckan har vi även hunnit med att spackla och förbereda inför vävuppsättning i barnrummet. Den 10:e maj ska vi på ett extra ultraljud för att se om det blir en liten tös eller pojk. Efter det är det dags att inreda! Så jäkla spännande! =)

Nu säger vi godnatt, trött as hell...