Biscotti med chokladbitar


Du behöver:
200g hasselnötter
100g smör
3 ägg
2dl socker
6dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
140g mörk choklad 70% 
1 tsk vaniljsocker

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Hacka hasselnötterna väl.
Hacka chokladen grovt eller som du vill ha den.
Smält smöret.
Vispa ägg och socker vitt och fluffigt.
Blanda ihop alla torra ingredienser och tillsätt sedan dessa och det smälta smöret i äggsockervispet.
Blanda ihop och dela sedan i fyra avlånga korvar, lägg på två bakplåtspappersklädda plåtar, två på varje plåt.
In i ugnen i ca 20 min. Ta ut och låt svalna 5 min. Skär sedan i skivor och låt torka i ugnen på ca 80 grader i drygt 1 timme.
Klara! Och sjuuukt goda! :)