Ledig nästan hela tiden..

.. men ändå ingen tid att blogga. Eller jo, tid finns nog. Fast den använder jag uppenbarligen till annat! =P
Förra veckan hann vi med jobb på måndagen (kontor, så Linus fick va med), tisdagen var det mammagrupp, onsdag fikamys hos Magdalena och på kvällen middag hos Håkan och Johanna, på tordagen blev det middag med Helena och Niklas. Fredagen bestämde vi att vi bara skulle mysa med familjen, vi tre (tokigt att kunna säga "familjen" nu). Sen på lördagen jobbade jag några timmar och på kvällen kom Hanna med familj, då blev det tacos och godismys. Någon dag där på veckan var jag och Erika + våra småkillar ute på en nästan 2 timmars promenad också. ja, alltså, vi gick och småttingarna åkte gött i sina vagnar. Blir rätt mycket promenader nuförtiden, det bästa för att få lillen att sova. Kul att ha sällskap ibland!
Ja, så ser en vanlig vecka ut numera! =)

I måndags var vi på bvc. Vaccination och vanlig vägning/mätning. 7,8kg och 68 lång. =) I tisdags var det första gången på babysimmet (såå mysigt) på förmiddagen och sista gången för mammagruppen på eftermiddagen. Igår var det ledningsmötet tidig morgon och sen blev det iväg till öppna förskolan med Hanna och Agnes.

Idag har det varit en rätt lugn och skön dag. Var iväg en sväng med Erika och lille Willam efter lunch och inhandlade lite babystuff bara. Trevligt! 

Fem månader nu, se som stor han blivit min lille prins! =) Blir nog till IKEA i helgen och köpa matstol mm..